Nieuws: Bentley Mulsanne Executive Interior Concept – Ook Bentley heeft Apple hoog zitten

Sommigen denken dat Bentley nog een stoffig automerk is voor pijprokende kapitalisten gekleed in een ruitjestrui en geelbeige ribbroek. Word wakker! Maar om nogmaals te bewijzen dat Bentley zeker wel met de tijd meegaat hebben ze een bezoek gebracht aan de Apple Store. Met een Mulsanne.

In de Bentley Mulsanne Executive Interior Concept is het interieur volledig ingericht ten gunste van multimediatoepassingen. De glanzend gelakte houten picknicktafeltjes beschikken over internetaansluiting en er is uiteraard Bluetooth aan boord. Met een druk op de knop komt de ganse wereld deze Mulsanne binnen.

Goodies Meerdere schermen (die in het dak is 15.6 inch groot) en laptops geven de gedownloade informatie weer of bieden entertainment bij het afspelen van bijvoorbeeld een film of concert (in HD). De meeste goodies zijn afkomstig van Apple (iPad, iPod, toetsenbord), maar Bentley heeft tevens een beroep gedaan op haar eigen Bentley Lifestyle Collection. Een chique, exclusieve Bentley Tibaldi pen is er voor de schrijvende zakenman. Oké, Bentley heeft klaarblijkelijk toch nog enkele stoffige klanten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer