Nieuws: BMW 5-serie Touring – Hamann vindt 5-serie Touring suf

Fraai was de BMW 5-serie Touring al, maar Hamann vond het hoog tijd om het model iets spannender te maken. Optisch gezien dan, want de techniek liet de Duitse tuner ongemoeid.

Hamann haalt alles uit de kast voor de nieuwe 5-serie Touring. Het assortiment van de tuner loopt uiteen van een voorspoilerlip tot zijskirts en van een achterbumper met vier uitlaten tot andere lichtmetalen wielen. Ook zien we in het gamma van Hamann zowel een achterspoiler als een dakspoiler staan, beide voor extra neerwaartse druk op hoge snelheden.

21 inch We stipten de lichtmetalen wielen al even kort aan, maar dat was te weinig eer voor de enorme 21 inch 'Anodized Edition Race Design' wielen van Hamann. De vier wielen inclusief 255/30 ZR banden voor en 295/25 ZR banden achter gaat in Duitsland voor een bedrag van 8.390 euro over de toonbank. Naast de op de foto's getoonde pronkstukjes levert Hamann ook 20 of 21 inch wielen met het 'Aniversary Evo' design in de kleuren zilver of matzwart. Mochten zelfs de 21 inch monsters de wielkasten niet opvullen dan levert de Duitse tuner een verlagingsetje die de Touring 35 mm dichterbij de grond brengt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Dit draagt een elektrische auto bij aan het milieu

Autonieuws

Nieuwe BMW M8 Gran Coupé komt pas in 2020

Autonieuws

Dit kosten de Peugeot 508 en 3008 Hybrid

Autonieuws
Ontdek meer