Nieuws: BMW 7-serie – BMW stopt 7-serie M Performance toe

De nieuwe BMW 7-serie is comfortabeler, stiller en luxer, maar – zo geeft BMW zelf ruiterlijk toe – ook een vleugje minder sportief dan voorheen. Maar dusdanig aankleden kan nog altijd wel dankzij het M Performance-programma.

Tijdens de autotentoonstelling van Frankfurt valt de nieuwe BMW 7-serie voor het eerst op een mondiale show te bewonderen. En dikke kans dat naast een super-de-luxe aangeklede, chique uitvoering ook een 'Sebener' behangen met spoilers staat. Dat is het werk van BMW M Performance.

Draadloos opladen Het M Performance-accessoireprogramma voor de 7-serie verschilt eigenlijk nauwelijks van dat voor de overige BMW-modellen. Zwarte 'nieren', eenzelfde likje verf op de bumpers her en der, carbon-spiegelkappen en grote 21 inch wielen in de inmiddels bekende two-tone kleurenstelling slaan zoal de klok. Niet zichtbaar is dat de velgen tevens een paar kilo's minder wegen dan de gewone exemplaren met dezelfde diameter.Niet zozeer M Performance maar wel nieuw is de optie om je iPhone draadloos te kunnen opladen. Alsook een stijlvolle reisdeken om er lekker huiselijk bij te zitten op de toch al knusse achterbank.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer