Nieuws: BMW M4 Coupé – Meer is beter: BMW M4 Coupé van AC Schnitzer

Méér, méér, méér is het credo bij menig tuner. AC Schnitzer behandelde de BMW M4 Coupé al niet anders. Meer agressiviteit, meer sportiviteit en ook nog eens meer vermogen.

Carbon voert de boventoon bij AC Schnitzer's drang naar meer agressiviteit. Talloze exterieurpanelen, opgetrokken uit dit lichte en momenteel zeer populaire materiaal, werden toegevoegd aan de bestaande carrosseriepanelen. Meest opvallend daarbij is de losse achtervleugel die ons doet denken aan een GTS-versie van BMW zelf. Lekker!

21 inch De extra sportiviteit voegde AC Schnitzer toe door de auto nog een 30 mm lager naar het asfalt te brengen. Je het ziet op de foto's duidelijk terug dat daarmee de wielkasten, zeker in combinatie met de 21 inch lichtmetalen wielen, geen speelruimte meer overlaten.

Extraatje Het extraatje vinden we onder de motorkap. De Duitse tuner wist het vermogen te doen stijgen van 431 naar 510 pk. Dat is bijna 20% meer! En ondanks dat de tuner geen uitspraken doet over het effect van dit toegenomen vermogen kunnen wij je garanderen dat het nog net even een extra duwtje in de rug geeft. Voor zover je die in een M4 nog niet voldoende kreeg. Maar ja, meer is beter toch?

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer