Nieuws: BMW M5 – Vorsteiner maakt BMW M5 nog begeerlijker

De BMW M5 ziet er wat ons betreft al verrukkelijk uit. Vorsteiner weet met de juiste accessoires zijn sportieve uiterlijk nog beter te accentueren.

Aan de hand van Vorsteiner's website komen we erachter dat de enige officiële Nederlandse dealer van Vorsteiner-producten BaanVelgen uit Rotterdam is. Wie in het gelukkige bezit is van een M5 van de F10-generatie en de bolide op deze foto's wel ziet zitten, moet daar dus naartoe voor de jongste M5-treatment van de Amerikaanse tuner.

Subtiel Het nieuwe stylingpakket voor de BMW M5 is er enkel voor diens exterieur en bestaat louter uit subtiele tuning. Een onwetend oog zou de visuele aanpassingen in eerste instantie niet eens opmerken, maar weet onmiddellijk dat het niet om een volledig originele M5 gaat. En dat bedoelen we uitsluitend exclusief. Door precies de juiste accenten te leggen, weet Vorsteiner de uitstraling van de ´Beamer´ naar een hoger plan te trekken en dat komt vooral op het conto van de wielen die nieuw gesmeden zijn. Deze speciaal gegoten, 1-delige VSE-003 velgen zijn te verkrijgen in allerlei tinten: Texture Black, Gloss Gunmetal Silver of Black, Gloss Brushed Aluminium en Matte Brushed Shadow Aluminum. Kun je hieruit geen keuze maken, dan mengt Vorsteiner desgewenst een kleurtje op maat tegen een vooraf besproken meerprijs. Wij zouden er niet veel moeite mee hebben om uit de standaardtinten te kiezen, en dan eveneens met die smurfblauw gekleurde remklauwen erachter graag.

Lange laknaam Naast een frontlip en een diffuser van koolstofvezel kan de gehele carrosserie een kleurbehandeling krijgen. En die wordt aangeduid met de bijna eindeloze naam '1×1 Carbon Fiber Pre-Preg met 4 Stage UV Inhibiting Clear Lacquer Coating';.Staat de M5 in ieder geval erg gelikt.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer