Nieuws: BMW X1 – Prijzen opgefriste BMW X1 bekend

De vernieuwde BMW X1 is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 37.950,-. In september is de dealer introductie en komt de levering op gang.

De subtiel vernieuwde BMW X1 is leverbaar met zeven motoren, twee benzine- en vijf dieselversies. Nieuw zijn de sDrive16d en xDrive25d, beide met een motorvolume van twee liter, maar met een aanzienlijk vermogensverschil, namelijk respectievelijk 116 en 218 pk. Prijzen beginnen bij € 37.950,- voor de instapdiesel en de '25d' kent op vijftig euro na een vanafprijs van 52 mille. Het aanbod benzinemotoren begint met de BMW X1 sDrive20i en daarvoor wil de dealer minimaal € 39.200,- hebben. Een handgeschakelde 6-bak is normaliter standaard. De achttraps automaat vergt een meerprijs.

Optiepakketen Na de 1- en 3-serie is de X1 nu ook te verkrijgen in speciale Line-uitvoeringen. Er zijn er twee: xLine en de Sport Line dat het sportieve karakter van de X1 benadrukt. Aan het sportpakket hangt een prijskaartje van € 1.805,-. Vervolgens is er nog het specifieke M Sportpakket en BMW heeft exclusief voor de Nederlandse markt de Business-uitvoering samengesteld. Die heeft onder meer een sportstuurwiel, iDrive multimedia/navigatiesysteem met spraaksturing, Driving Experience Control met ECO-PRO en automatische airconditioning. De meerprijs bedraagt € 2.950,-.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer