Nieuws: BMW X4 – Gelekt: de BMW X4 Concept!

Het is BMW niet gelukt om haar paradepaardje voor de Shanghai Motor Show, die over twee weken begint, onder de radar te houden. Het betreft een studiemodel van de X4, het nieuwste X-model van de fabrikant uit München.

Let wel, vooralsnog hebben we alleen de eerste foto's van de BMW X4 in ons bezit. Officieel vrijgegeven zijn die niet dus we spreken hier over een lekkage. Op gedetailleerde informatie over het nieuwe X-model vanuit München is het nog wachten.

Evoque Omdat we zoal geen kennis hebben van de buitenmaten en ook omdat het in feite nog een studiemodel is, weten we nog niet precies op wie of wat de BMW X4 het gemunt heeft. Op basis van schattingen lijkt de X4 groter te zijn dan een Q3, maar kleiner dan een Q5. Bovendien zijn die Audi's toch wat meer SUV dan crossover. De BMW X4 valt nadrukkelijk in de laatste categorie. De Range Rover Evoque als grootste concurrent zou zodoende misschien meer voor de hand liggend zijn, al leent die bonkige Brit er zich ook niet bepaald voor om een crossover genoemd te worden. Je begrijp al wel, we wachten met smart op info vanuit München.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws
Ontdek meer