Nieuws: BMW X5 M X6 M prijzen – Prijzen BMW X5 M en X6 M flink gedaald

SUV’s met vermogens waar menig sportauto niet aan kan tippen. Het is wellicht een stoute droom van velen. Bij de bekendmaking van de nieuwe X5 M en X6 M werden wij dan ook op slag blij. En nu komen de bijbehorende prijzen voor beide Duitsers ook nog voor een positieve draai zorgen.

Zoals we dat gewend zijn is de nieuwe generatie van de BMW X5 M en X6 M krachtiger geworden, maar ligt het opgegeven fabrieksverbruik van beide super-SUV's lager. En dat is terug te zien in de vraagprijzen. Stond de vorige generatie van beide modellen nog in de catalogus voor respectievelijk € 186.500 en € 189.500,-. De nieuwe X5 M wisselt van eigenaar voor € 164.700,- en de X6 M is er vanaf € 167.400,-.

Uitrusting Waar wat krijg je precies voor dat bedrag? Nou, beide modellen beschikken over maar liefst 575 pk en 750 Nm onder het gaspedaal dat via vier uitlaatpijpen ten gehore wordt gebracht. En om het uiterlijk aan de prestaties te meten rijden ze standaard op 20 inch lichtmetalen M-velgen. Samen met een onderstel van M Performance, geventileerde en geperforeerde remschijven en de automatische transmissie moeten de X5 M en X6 M zorgen voor een denderende ervaring. Van binnen is het vooral luxe. Met veel leder en exotische materialen van BMW Individual. Ook zijn de sportstoelen zonder meerprijs geheel elektrisch en verwarmbaar.

Voor wie graag een BMW X5 M of X6 M in zijn garage wil hebben vragen we 11 april 2015 te noteren in zijn agenda. Vanaf deze datum zijn beide modellen verkrijgbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Mercedes zet A-Klasse en B-Klasse onder stroom

Autonieuws

Goedkope Audi Q5 kopen? Neem de nieuwe Q5 plug-in hybrid!

Autonieuws

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws
Ontdek meer