Nieuws: Ferrari F12berlinetta – Getunede Ferrari F12berlinetta verbaast

Novitec Rosso heeft bij deze F12berlinetta naar onze smaak de verkeerde richting gekozen. De Ferrari is door Novitec op een wel heel verrassende wijze van een nieuw bumperpakket voorzien. Smaken verschillen…

Novitec pakt het hele uiterlijk van de Ferrari F12berlinetta aan. Aan de voorkant wordt de voorspoiler stevig aangepast en ook de standaard-motorkap zal eraan moeten geloven. De luchthapper ten gunste van de machtige V12 zal worden geaccentueerd. Het voorste gedeelte van de N-Largo heeft wel wat weg van de virtuele autoheld Lightning McQueen uit de animatiefilm 'Cars'. De hele carrosserie zal overigens vervaardigd zijn uit carbon, wat de af-fabriek ruim 1.500 kilogram wegende F12berlinetta een aardige gewichtsbesparing zal moeten opleveren.

Photoshop Van achteren zullen de invloeden van Disney iets minder zijn. Een nieuwe, brute diffuser en grote achterspoiler geven de F12 eenn racy-look, en het nieuwe uitlaatsysteem moet de supercar een uitzinnig geluid meegeven. Technische informatie heeft Novitec Rosso nog niet bekend gemaakt. Het blijft vooralsnog bij een computerillustratie, maar de Ferrari-tuner kennende zal het niet lang duren voordat de F12 N-Largo in het echt te bewonderen is. Wanneer dat is, dat weten we niet.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws

Overweeg je een elektrische auto? Denk ook hieraan!

Autonieuws
Ontdek meer