Nieuws: Ford Focus – Ford tatoeëert Focus

Wat maakt jouw nieuwe Focus net even anders dan de duizend andere? Een tatoeage! Aldus Ford, die op de nieuwe Focus een fors aantal verschillende graphics wil gaan aanbieden.

Custom graphics noemt Ford de opgeplakte accenten die Amerikaanse klanten binnenkort op hun nieuwe Focus kunnen kiezen. Kopers van de Mustang, Explorer F-150 en Fiesta konden hun bolide al langer 'beplakken' met de vinyl stickers. Het assortiment van ruim 200 verschillende plakkaten wordt nu ook voor de Focus beschikbaar.

Racestrepen De mogelijkheid om de nieuwe aanwinst te personaliseren is volgens KC Dallia, Ford brand manager, heel belangrijk. Niet alleen vrolijke accenten op de zijpanelen zijn beschikbaar, maar ook complete racestrepen over de gehele carrosserie zijn leverbaar. De stickers worden gefabriceerd door 3M, kosten tussen de 120 en 470 dollar en krijgen drie jaar garantie mee. Slecht nieuws voor de geïnteresseerden in Nederland en België; de stickers blijven aan de andere kant van de plas, aldus een woordvoerder van Ford Nederland.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer