Nieuws: Infiniti Q80 Inspiration – Infiniti teast met spannend studiemodel voor Parijs

In de aanloop naar de grote shows komen veel merken met teasers van eventuele nieuwe modellen. Infiniti is hier geen uitzondering op. Dit jaar nemen ze weer een gelikt studiemodel mee naar de Autosalon van Parijs.

In Europa krijgt Infiniti moeizaam grip op de markt. Het luxemerk van Nissan poogt dat te doorbreken met een spectaculair studiemodel dat de Japanners opnieuw in de spotlights moet zetten. Kijkende naar het bijgeleverde teasermateriaal lijkt het te gaan om dynamische sportlimousine met vier zitplaatsen. Wellicht is het studiemodel een doorontwikkeling van de Emerg-E qua styling en onderhuidse techniek. Wij hopen in ieder geval van wel!

In de aanval In haar persbericht maakt Infiniti duidelijk dat het merk de aanval tegen de gevestigde orde wil versterken. Hiermee creëren de Japanners een hoge verwachting, maar het merk heeft eerder bewezen geen loze beloftes aan te gaan. In welk segment ze overigens willen gaan opereren is nog niet bekend. Wellicht wordt dit duidelijk wanneer de deuren van de Autosalon van Parijs opengaan op 2 oktober 2014.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nieuwe instapper Dacia Duster verliest 15 pk

Autonieuws

Schrik niet, Uber heeft net 5,2 miljard dollar verloren!

Autonieuws

Overweeg je een elektrische auto? Denk ook hieraan!

Autonieuws
Ontdek meer