Nieuws: Jeep Wrangler – Jeep Wrangler Mountain is excentriek

Nu is een Wrangler al geen onopvallende auto, in de Mountain-uitvoering is het een echte aandachtstrekker. Deze ruige off-roader krijgt een rijkere uitrusting en een weelderig interieur passend bij het opzichtige uiterlijk.

Zoek je een onopvallende auto die je soepel van A naar B brengt zonder stof te doen opwaaien? Loop dan vooral de Jeep Wrangler Mountain voorbij. Deze heeft namelijk als basis de Wrangler Sport die dan misschien het basismodel mag zijn, maar garant staat voor een flinke lading (off-road)-plezier. Die solide basis krijgt een verfbeurt in Gecko-groen of Dozer-oranje waarmee ze je in elk landschap van ver aan zien komen. Om het af te maken wordt een zwarte hard-top en 17 inch lichtmetaal gemonteerd.

Interieur Standaard wordt de Wrangler Mountain uitgerust met airconditioning, elektrische ramen, cruise control en centrale portiervergrendeling. Het interieur ondergaat net als het exterieur ook een kleine metamorfose met onder andere een nieuwe stoffen bekleding, contrasterende stiksels, een lederen stuurwiel en rubberen vloermatten. Om jezelf ook in ruig terrein in je stoel te houden worden aan het dak stevige handgrepen gemonteerd.

Diesel / benzine De Wrangler Mountain is leverbaar met een 2.8 liter turbodiesel (voorzien van start-stop-systeem) goed voor 200 pk en 410 Nm. Op de optielijst staat zowel een automatische als een handmatige versnellingsbak. Jeep kan ook een 3.6 liter benzinemotor in de beugels monteren die 286 pk en 347 Nm naar de wielen stuurt. De Mountain-uitvoering is leverbaar op zowel de 2-deurs als de 4-deurs Unlimited. Voor de 2.8 CRD Wrangler Mountain moet € 50.390,- worden neergeteld, de Unlimited moet minstens € 54.390,- opbrengen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer