Nieuws: Jeep Wrangler – Wrangler Dragon Design Concept

Jeep mengt naar eigen zeggen twee krachtige iconen, de Wrangler en de Chinese draak. Het is de zoveelste Chinese special edition die we de afgelopen dagen voorbij hebben zien komen.

Volgens de Chinese kalender is het het jaar van de draak en veel fabrikanten hebben daar tijdens Auto China op ingesprongen: Ferrari heeft de 458 Special Edition, Audi de Q3 Jinlong Yufeng en Aston Martin de Dragon 88. Jeep wilde niet achterblijven en komt met de Wrangler Dragon Design Concept. De Amerikanen hebben waarschijnlijk een nieuwe stickerprinter want ze zijn helemaal losgegaan op de Wrangler Rubicon Unlimited die als basis diende.

Opzichtig De zwarte Wrangler is van voor tot achter gedrapeerd in brons-gouden draken en ook het wielen ontkwamen niet aan de Chinese invloeden. De uniek vormgegeven wielen beschikken over vijf spaken en hebben details in dezelfde brons-gouden kleur als de versieringen op de carrosserie. Binnenin vinden we eveneens een goudkleurig thema. Opvallend detail is het schubbenpatroon aan de zijkanten van de stoelen. Verder werd het het zwarte dashboard vervolgens afgewerkt met, jawel, brons-gouden drakendetails.

Productie Het betreft vooralsnog een conceptmodel, maar als er genoeg interesse is gaat Jeep de Dragon in productie nemen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws

Overweeg je een elektrische auto? Denk ook hieraan!

Autonieuws
Ontdek meer