Nieuws: Land Rover Defender – Aznom decoreert Land Rover Defender

We kennen Aznom nog van de extravagante MINI Clubman Chateux. Opnieuw ging het Italiaanse designhuis de uitdaging aan met een Engelsman en wel de Land Rover Defender. Niet de eerste auto die in je opkomt om te decoreren.

Zonder aan de haal te gaan met de merkwaarden van Land Rover heeft Aznom de Defender naar een optisch hoogstandje weten te brengen. Aznom ging daarvoor juist niet zo rigoureus te werk als bij de Clubman Chateux, maar hield het juist aardig subtiel.

Zwart-wit met accenten Voor het exterieur gebruikte de tuner de hoofdkleuren wit en zwart en als accentkleur rood. Het interieur geniet van een oranje kleurstelling waarbij sommige details zijn opgetrokken uit koolstofvezel. De sportkuipen zijn afkomstig van Sparco en uitgevoerd in een combinatie van leder en alcantara. Beide leersoorten zijn ook op de tweede zitrij en in het bagagecompartiment aangebracht. De 2.4TD in het vooronder geniet van dertig extra paardenkrachten en plust 75 Newtonmeters in trekkracht. Het totaal komt daarmee op 152 pk en 435 Nm.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer