Nieuws: Lexus LS – Vernieuwde Lexus LS 600h als F Sport Line

Het vlaggenschip van Lexus wordt over drie weken helemaal in het nieuw gestoken. Bovendien zal de vernieuwde LS optioneel voorzien worden van een F Sport Line-pakket.

Welgestelden die verder willen kijken dan een BMW 7-serie of Audi A8 moeten 30 juli in hun agenda vrijhouden. Dan wordt in San Francisco het doek getrokken van de vernieuwde Lexus LS 600h. Zowel het in- als exterieur zullen door de ontwerpers onder handen zijn genomen. Daarnaast is de standaard geleverde hybride-aandrijving verbeterd, aldus Lexus. Hierbij kan gedacht worden aan het verkleinen van het accupakket zoals dat ook gedaan werd bij de Toyota Prius Wagon en wat bij dat model de binnenruimte ten goede kwam.

F Sport Line Tegelijk met de reguliere LS zal ook een exemplaar voorzien van een F Sport Line-pakket gepresenteerd worden. Deze optie is al langer verkrijgbaar op de andere modellen uit de Lexus-range maar zal nu voor het eerst te vinden zijn op de luxe LS. Het is aannemelijk dat het sportpakket zoal bestaat uit stoere velgen en een sportief interieur voor de eigenaar die niet alleen zijn chauffeur het werk wil laten doen, maar ook zelf graag achter het stuur kruipt.

De onthulling van de vernieuwde LS is 30 juli live te volgen op www.lexus.com (05:30 Nederlandse tijd).

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

De Cadillac CT4 neemt je werk uit handen (maar niet in Europa)

Autonieuws

Waarom wil president Trump van de strenge Californische emissie-eisen af?

Autonieuws

Hyundai voorkomt kopstoot van je passagier

Autonieuws
Ontdek meer