Nieuws: Lexus RX 450h – Special Edition Lexus RX 450h

Lexus levert tijdelijk een zeer rijk uitgeruste RX 450h met de toepasselijke naam Special Edition. De gelimiteerde RX 450h moet de verkopen van de hybride-SUV een extra impuls geven.

Meer RX 450h voor minder geld dan de normale uitvoering, dat vat de Special Edition (SE) wel zo'n beetje samen. Het actiemodel is leverbaar met 2WD- en AWD-aandrijving en ongeacht de keus daartussen beschikt de SE over de agressievere voorbumper van de F-Sport, tezamen met donkergetinte 19 inch lichtmetalen wielen. Ook is de SE voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak (alleen leverbaar op de 2WD) of een panoramadak (leverbaar op zowel de 2WD als de AWD).

Prijzen Wie de RX 450h Special Editon koopt steekt eigenlijk € 2.215,- in z'n zak, want dat bedrag kost de Luxury Line-uitvoering, die als basis werd genomen, meer dan wanneer deze voorzien moest worden van de genoemde extra's. Als SE bedraagt de vanafprijs tijdelijk € 69.950,- voor de 2WD en € 74.500,- voor de versie met AWD. Wegrijden na betaling kan direct, want het model staat al bij de dealer in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Black, Starlight Black en Burgundy Red.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

'Bestuurders overschatten assistentiesystemen, vooral Tesla Autopilot'

Bentley Continental GT Convertible: niets moet, alles kan

Kabinet halveert subsidie elektrische auto's en schroeft bijtelling op

Ontdek meer