Nieuws: Lumma Design E50 CLR – Stoere body-kit voor E-Klasse

Tuner Lumma Design lanceert een bodykit voor de nieuwe E-Klasse. Een stoere look en veel vermogen zijn de basiswoorden van deze Lumma E50 CLR.

De E50 CLR is uitgerust met agressieve side-skirts en een sportieve diffuser. De bumper is gemaakt van carbon. De spoiler is geïntegreerd in de achterklep en deze vormen samen een mooi geheel. Bovendien heeft dit racemonster extra lichte wielen, uitgerust met velgen van het type Racing Edition. De afmetingen hiervan zijn 245/30-20 en 285/25-20. Dankzij een verlaging is deze E-klasse 25 mm dichter bij het wegdek gebracht en moet dit de rij-eigenschappen ten goede komen.

Motorisch De E-klasse van Lumma is uiteraard gebaseerd op de krachtigste versie, de E 500. Deze is door Lumma geüpgrade naar 450 pk vermogen en 550 Nm koppel. Het brandstof verbruik is dankzij een E-box gereduceerd met twintig procent. Een GPM Powermodule is optioneel, hierdoor reageert de auto nog feller bij accelereren.

Interieur Verder is de auto versierd met aluminium pedalen en suède vloermatten, tegen meerprijs zijn deze met leer te verkrijgen. Lumma heeft daarnaast nog een persoonlijk detail aan de auto toegevoegd, bij het instappen is een verlichte strip met de naam van de tuner te bewonderen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws

Overweeg je een elektrische auto? Denk ook hieraan!

Autonieuws
Ontdek meer