Nieuws: Maserati GranCabrio – GranCabrio krijgt psychologische prijs

Maserati GranCabrio krijgt psychologische prijs Maserati zet de GranCabrio voor net geen twee ton in de showroom. Daarmee hanteren de dealers een psychologische prijsstelling, want gevoelsmatig is € 199.759,- toch net even wat aantrekkelijk dan een bedrag beginnend met een “2”.

Een product kan nog duur zijn, een psychologische prijs hanteren kan net die ene klant over de streep trekken om tot aanschaf over te gaan, terwijl 'ie anders naar de buurman was gehold. Dit geldt ook in autoland, ook al beseft de koper dat het uiteindelijk verschuldigde bedrag de 'grens' met één extra accessoires meteen zal doorbreken. Een slimme zet dus van importeur Hessing om de Maserati GranCabrio net onder de twee ton in de showrooms te zetten. Het gat ten opzichte van de Ferrari California lijkt daarmee nog groter.

Drie officiële dealers De nieuwe Maserati GranCabrio heeft de Gran Turismo S met 4.7 liter V8 als basis en die beschikt over 440 pk en 490 Nm aan koppel. Of de GranCabrio dezelfde hoeveelheid aan vermogen en trekkracht meekrijgt is nog steeds niet officieel bekend gemaakt. Wanneer de bloedmooie cabriolet de showroomdrempel van de drie officiële dealers (Hessing in Utrecht, Munsterhuis in Hengelo en Driessen in Eindhoven) overrijdt is tevens nog onduidelijk.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

De prijs/actieradius-verhouding van de Honda e is niet best

Autonieuws

Hyndai i30 Project C: lichter, lager en scherper

Autonieuws

Primeur! Details van de Volkswagen ID 3 die je nog niet kende

Autonieuws
Ontdek meer