Nieuws: Mercedes-Benz S-klasse – Schaalmodel Mercedes S-klasse gelekt

Het is de zoveelste keer dat de nieuwe Mercedes S-klasse voortijdig zijn gezicht laat zien. Dit maal echter niet op volledige schaal, maar juist als schaalmodel!

Deze hadden we nog niet in ons arsenaal aan berichten over de Mercedes-Benz S-klasse. Gelekte foto's en spyshots zonder enige camouflage passeerden al eerder de revue, maar een schaalmodel ontbrak nog. En dit lijkt een heel gedetailleerde dummy te zijn van het nieuwe vlaggenschip van Mercedes-Benz, maar het is niet zeker of deze S-klasse ook een productiemodel is van het officiële schaalmodel.

AMG De beelden spreken voor zich, maar toch nog even de details. Dit model is naar alle waarschijnlijkheid nagebouwd op een schaal van 1:18 en schijnt gefabriceerd te zijn door het Franse Norev, dat bekend staat om zijn schaalmodellen van auto's. Opvallend is het rustige front van deze auto, waardoor we bijna met zekerheid kunnen zeggen dat op de eerder gelekte foto een AMG-versie van de S-klasse te zien is. Ook het gehele interieur is compleet. Afijn, werp een blik in onze fotogallery voor de beelden van dit schaalmodel en beoordeel zelf of je in de rij wilt gaan staan voor het nieuwe, officiële schaalmodel van de S-klasse. Of wellicht tot liever wacht op het 1:1 model.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Komt deze elektrische Renault van 10.000 euro ook naar Nederland?

Autonieuws

Prinsjesdag: Dit zijn de auto’s van het Koninklijk Huis

Autonieuws

Hyundai i10 N Line is een lekker stadsgebakje

Autonieuws
Ontdek meer