Nieuws: Mercedes C-klasse Coupé – Mercedes C Coupé geprijsd

Mercedes heeft de prijs van de C-klasse Coupé bekend gemaakt. De vanafprijs is vastgesteld op € 38.950,- en daarmee valt de op de C-klasse gebaseerde coupé precies tussen de Audi A5 en BMW 3-serie in.

Alle details van de C-klasse Coupé hadden we al van Mercedes mogen ontvangen, maar de prijslijst ontbrak nog. Deels heeft Mercedes aan die behoefte kunnen voldoen door de vanafprijs bekend te maken. Het bedrag van € 38.950,- geldt voor de C 180 BlueEfficiency welke wordt aangedreven door een 156 pk sterke viercilinder benzinemotor.

Uitrusting De C-klasse Coupé is volgens Mercedes standaard rijk uitgerust. Elk model heeft Agility Control-ondersteltechnologie die de rijstijl 'herkent' en de demping op basis daarvan aanpast. Ook zeven airbags zijn standaard. Daarbij is de C-Klasse Coupé leverbaar met nieuwe assistentiesystemen die werken met behulp van radar-, camara- en/of sensortechnologie. Zo is er Distronic Plus, Active Blind Spot Assist, ESP en Active Lane Keeping Assist.

Juni bij de dealers De nieuwe C-Klasse Coupé beleeft zijn nationale publieksdebuut tijdens de AutoRAI 2011 (13-23 april). De marktintroductie staat gepland voor juni.

Bekijk ons aanbod gebruikte Mercedes C-Klasse Coupé

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer