Nieuws: Mercedes SL & SLK – Extra aandacht voor Mercedes SL & SLK

Door de komst van de E-Klasse Cabriolet verdwijnen de SL en SLK richting achtergrond. Om dit te voorkomen laat Mercedes beide modellen schitteren met een speciale, exclusieve uitvoering.

Laten we beginnen met het kleinste dakloze model uit de Mercedes-familie, de SLK. De in 2004 geïntroduceerde cabriolet ontvangt als Grand Edition een speciale donkere Designo lakkleur met de naam Graphite. Daarnaast onderscheid het model zich verder met de 18 inch lichtmetalen wielen, zilveren kieuwen in de motorkap en donkere koplampen. Binnenin gaat Mercedes door met nieuwe stoelen met Nappa-leder, grijze gordels en rood stiksel.

Night Edition De speciale uitvoering van de SL gaat door het leven als Night Edition. Een naam die geheel in lijn ligt met de exclusief ontwikkelde mat-zwarte Designo lak. Samen met de zilverkleurige remklauwen, getinte koplampen en two-tone 19 inch lichtmetalen AMG-wielen zorgt dit voor een duister uiterlijk. Ook in het interieur gaat het er donker aan toe dankzij een zwarte lederen interieur. Slechts een aantal zilvergekleurde accenten zorgt voor ietwat contrast. De prijzen van beide modellen zijn nog niet bekend.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer