Nieuws: MINI Cabrio – Cabrio vanaf € 27.045,-

Eind maart staat de nieuwe MINI Cabrio bij de dealers. Wie flitsend en flanerend de zon op z’n huid wil voelen moet minimaal over € 27.405,- beschikken. Dat is namelijk de vanafprijs van de nieuwe open MINI.

Recentelijk presenteerde MINI de compleet nieuwe Cabrio. Twee jaar na de introductie van de nieuwe hatchback heeft nu ook de cabrio een vernieuwingskuur ondergaan. Uiterlijk is er nauwelijks iets veranderd, maar onderhuids beschikt de auto over compleet nieuwe techniek. Het meest opvallend zijn de lelijke rolbeugels die zijn verdwenen, de kofferruimte is toegenomen en er is een bijzondere Always Open Gauge. Deze meter registreert het aantal kilometers dat open wordt gereden. MINI hoopt hiermee een soort van ´strijd´ te ontketenen onder cabrioliefhebbers.

Het gamma Het basismodel luistert naar de naam MINI Cooper Cabrio die een 1.6 liter in het vooronder heeft en 120 pk levert. Een plaats hoger op de MINI Cabrio-prijsladder staat de ´S´ met een vanafprijs van € 35.685,-. Een flinke duit meer, maar dan beschik je wel over een pittige 1.6 turbomotor met een evenzo pittige 175 pk. Als absoluut topmodel is er de MINI John Cooper Works Cabrio. Die kost € 43.555,-. In alle varianten een scheurijzer van jewelste.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nu ook optimaal relaxen in basisversie Citroën C5 Aircross

Autonieuws

McLaren 620R: volbloed GT4-racer voor op straat

Autonieuws

Bekijk de prijzen en uitvoeringen van de Volkswagen ID.3 1st

Autonieuws
Ontdek meer