Nieuws: Mitsubishi conceptcars – Drie Mitsubishi studiemodellen onderweg

Op de Tokyo Motor Show zal Mitsubishi een drietal studiemodellen onthullen. Dat blijkt uit een deze teaserfoto die de Japanse fabrikant ons vandaag toeschoof. De drie concepts tonen de toekomstvisie van het merk.

De studiemodellen bestaan uit twee SUV- en één MPV-achtige. De eerste SUV is de GC-PHEV (Grand Cruiser). Het is de grootste van de twee SUV's en hij wordt aangedreven door middel van een hybride aandrijflijn. De tweede conceptcar is de XR-PHE, een kleinere SUV die eveneens door elektriciteit zal worden aangedreven.

MPV Ten slotte willen de Japanners ook in MPV-land laten zien wat ze kunnen met de Concept AR (Active Runabout). De nadruk bij dat model ligt op het comfort van de inzittenden, maar ook in het terrein zou hij zijn mannetje moeten staan. Onder de kap ligt ditmaal geen elektromotor maar een geblazen benzine-aanjager. Meer dan een kiekje van de GC-PHEV en een duistere afbeelding van de drie modellen gezamenlijk worden ons niet gegund maar meer informatie en beeldmateriaal zal volgen tijdens de Tokyo Motor Show 2013.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer