Nieuws: Opel Junior – Striptease(r) rond Opel Junior

Die schimmige afbeeldingen of raadselachtige detailfoto’s van nog te onthullen nieuwe auto’s hebben we nu wel gezien. Dat moet ook Opel gedacht hebben bij het bedenken van de teasercampagne rond hun nieuwe A-segmenter. En dus bedachten ze een andere vorm van opwarmen, en wel via een striptease(r).

De betreffende strip rond de nieuwe, kleine vooralsnog genoemde Junior is te vinden op de Facebook-pagina van Opel. Een team van veelal jonge enthousiastelingen verklapt daarin enkele details van de nieuwbakken Opel, maar zonder daarbij al teveel bekend te maken zoals de definitieve naam.

Verklapt Junior is dus slechts een werktitel, de daadwerkelijke modelnaam zal vermoedelijk Allegra zijn. In ieder geval zit er volgens de strip geheel volgens Opel's traditie een 'a' in. Ook wordt alvast verklapt dat de auto ongeveer 3.70 meter lang is, twee portieren, vier zitplaatsen en veel personaliseringsmogelijkheden bevat en volgens de fabrikant 'kleurrijk' van karakter is. Begin 2013 komt hij op de markt.

Op 8 mei zal Opel meer bekendmaken over hun toekomstige benjamin. Inclusief de uiteindelijke naam.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Komt deze elektrische Renault van 10.000 euro ook naar Nederland?

Autonieuws

Prinsjesdag: Dit zijn de auto’s van het Koninklijk Huis

Autonieuws

Hyundai i10 N Line is een lekker stadsgebakje

Autonieuws
Ontdek meer