Nieuws: Opel Vivaro Surf Concept – Opel zomert na met Vivaro Surf Concept

Buiten mag het op het moment van schrijven dan al wat frisser zijn, wie wil nu niet alle dagen van het jaar de zomer in z'n bol hebben. Met die achterliggende gedachte presenteert Opel de Vivaro Surf Concept.

Voor de diehard surfer is de nazomer en zelfs de herfst en winter de periode bij uitstek om een paar golven te trotseren. Maar ook buiten de kletsnatte actie om is het heerlijk om volgens het motto don't worry, be happy te leven. Een credo waar de Vivaro Surf Concept zich in elk geval helemaal in kan vinden.

Gezelligheid kent geen tijd Naast surfers in het bijzonder is de kleurrijke Vivaro ook ideaal geschikt voor grote, actieve gezinnen en vriendengroepen. Afhankelijk van de interieurconfiguratie biedt de lifestyle-bus namelijk plaats aan maximaal zes personen, inclusief sportuitrusting. Is de bagage doorweekt, geen nood. Dankzij een tussenschot drupt het niet het inzittendencompartiment binnen.

Blauwe sfeerverlichting Handig is ook het railsysteem in de (gescheiden) kofferruimte. En de ruimte onder de tweede zitrij wordt over de volledige breedte benut als opbergruimte voor klein gereedschap. Maar Opel vindt dat het naast praktisch ook best gezellig mag zijn. Zodoende is er blauwe sfeerverlichting in de zijpanelen en de hemelbekleding aangebracht. Speciaal voor surfliefhebbers is de Vivaro Surf Concept voorzien van een speciale beugel op het dak, waarop een surfplank kan worden bevestigd. Al doet de two-tone carrosserielak ook nogal nadrukkelijk zomers aan.

Productieplannen op til Opel presenteert de Vivaro Surf Concept op de IAA Frankfurt 2015 die medio volgende week de deuren opent. En daar blijft het niet bij want productieplannen liggen inmiddels op tafel.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer