Nieuws: Peugeot 207 & 308 CC – Roland Garross-cabrio's van Peugeot

Peugeot is sinds jaar en dag partner van het prestigieuze tennistoernooi Roland Garros en brengt in het kader daarvan al evenzo lang speciale modellen op de markt. Ook nu weer, met de 207 CC en 308 CC Roland Garros.

De Roland Garros-modellen worden vanouds gekenmerkt door een speciale aankleding, veel met een exterieur in het groen en een zandkleurig interieur. Met de 207 CC Roland Garros gooit Peugeot het eens over een andere boeg door ze in het wit af te leveren. Blanc Banquise heet de kleur met als optie Bi-tone. Het dak van de speciale 207 CC wordt dan tegen een bijbetaling van € 150,- uitgevoerd in de kleur Bleu Smalt. Verder bestaat de aankleding uit lederen bekleding, verwarmde voorstoelen, climate control, parkeerhulp achter en Peugeot Connect Bluetooth. Ook is de auto uitgerust met een windstopscherm en 17 inch lichtmetalen velgen van het type Melbourne. Motorisch hebben kopers de keus uit de 1.6 VTi met automaat (€ 30.865,-) of de 155 pk sterke 1.6 THP (€ 31.120,-).

308 CC Roland Garros De 308 CC Roland Garros kenmerkt eenzelfde standaarduitrusting als zijn kleinere broer. Om het meubilair is leder gedrapeerd en op de vloer liggen matten met daarin het logo van het Grand Slam- tennistoernooi. Meer verwijzende badges vind je op de flanken van de auto en achter de stoelen bevindt zich eveneens een windstopper. Extra onderscheid bieden de 18 inch lichtmetalen velgen in de kleur Dark Chrome (afkomstig van de 308 GTi) en de donkere koplampbehuizingen dankzij het aanwezige Pack Vision. Als exterieurkleur is er keuze uit Noir Perla Nera (zwart) of Blanc Nacré (wit en tegen een meerprijs van € 130,-). De 308 CC Roland Garros is gebaseerd op de Féline-uitvoering, maar ondanks de extra's € 360,- lager geprijsd. Prijzen beginnen bij € 39.990,- met voorin de 1.6 THP met handbak. Met automaat kost het model € 42.970,-.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Zie jij jezelf al rijden met de Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Autonieuws

Keyless go - en weg is je nieuwe auto!

Autonieuws

Overweeg je een elektrische auto? Denk ook hieraan!

Autonieuws
Ontdek meer