Nieuws: Peugeot 3008 – Irmscher trotseert de Peugeot 3008

De eigenaardig Peugeot 3008 kan best wat ‘opleuking’ gebruiken. Irmscher is de tuner die het aandurfde en voorzag de Fransoos van optische decoraties.

Hoewel de Peugeot 3008 ondanks alle moeite nog altijd een vreemde eend in de bijt blijft is het erg dapper van Irmscher om een stylingpakket te ontwikkelen en uit te brengen. Want mooi of niet, de 3008 is immers enorm populair dus waarom opsmuk voor het Franse model dan niet?

RC Line De stylingkit voor de 3008 gaat gebukt onder de noemer RC Line by Irmscher en behelst bodypanelen die op de bestaande carrosserie kunnen worden geschroefd. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid een onderspoiler te monteren en een chromen gaasgrille kan daaraan toegevoegd worden. We zien tevens sportieve zij-skirts en aan de achterzijde tref je een dakspoiler en een soort diffuser van RVS aan. Wielen met een diameter van 19 inch maken het RC Line-pakket aan de buitenkant af. Binnenin geeft Irmscher hieraan een vervolg met lederen bekleding, deurpanelen en middenconsole.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer