Nieuws: Porsche 911 Targa 4S – Exclusief voor ons: Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition

Slechts 15 exemplaren worden er van gemaakt, en die komen allemaal naar ons land. Porsche heeft op de AutoRAI deze 911 Targa 4S Exclusive Edition onthuld. Een model ter ere van '50 jaar Targa'.

De 911 Targa 4S Exclusive Edition is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en alle 15 exemplaren zijn uitgevoerd in de kleur Gulfblauw met accenten in hoogglans zwart. De 20 inch lichtmetalen wielen zijn van het type Sport Classic Exclusive – liefhebbers herkennen er direct het historische 'Fuchs-design' in.

Porsche Exclusive De auto's worden door Porsche Exclusive speciaal vervaardigd en dat biedt ruimte voor een heel aantal extra's. Neem de verlichte instaplijsten, de middenbaan van de stoelen dat geïnspireerd is op de 'Pepita'-stof uit de jaren zestig en lederstiksels uitgevoerd in contrasterend Rodiumzilver. Een andere bijzonder herkenningspunt is de sierlijst op het dashboard met de 911 Targa 4S Exclusive Edition-aanduiding. De bijzondere afkomst van de auto wordt duidelijk gemaakt door het deksel van de middenarmsteun waarop 'Porsche Exclusive Manufaktur' staat vermeld.

Fotoboek van het productieproces Direct na de AutoRAI zal de levering starten. De prijs bedraagt € 223.230,- in combinatie met de PDK-bak en € 229.500,- indien wordt geopteerd voor een handbak met zeven verzetten. De exclusiviteit wordt nog eens benadrukt doordat elk model wordt geleverd met een fotoboek dat de totstandkoming van de auto in beeld brengt, inclusief al het handwerk dat daar bij hoort.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer