Nieuws: Porsche Panamera – Hofele doet Porsche Panamera

Wie moet nu respect hebben voor wie: de Porsche Panamera voor de Audi R8 of juist andersom? Aan deze tot ”Rivage GT 970” omgedoopte Panamera van Hofele Design te zien het eerste.

De twee ventilatieschachten voorzien van lamellen zijn een vette knipoog naar de bilpartij van de Audi R8. De markante klepspoiler en de diffuser met daarin geïntegreerd het aangepast uitlaatsysteem is naar eigen idee van de tuner. Ook de zij-skirts komen uit eigen huis. Het front is opgekrikt met onderdelen afkomstig van een tweetal Turbo-modellen binnen Porsche. Zo is de grille afkomstig van de Cayenne Turbo en is de LED-dagrijverlichting ontleent van het absolute topmodel binnen het Panamera-gamma. De 22 inch Chrono-wielen uit Hofele's K-serie maken het plaatje compleet.

Elektronische verlaging Als extraatjes kan Hofele een Panamera uitrusten met een elektronische verlagingset. Deze legt de auto op hoge snelheden zo dicht mogelijk tegen het asfalt om vervolgens automatisch terug te keren naar z'n originele hoogte bij lagere snelheden zodat het comfort blijft behouden. Het getoonde exemplaar is tevens voorzien van krachtigere remmen met zes zuigers en geventileerde remschijven. Echt nodig lijkt dit niet omdat Hofele geen uitspraken doet over een toegenomen motorvermogen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws

Mooi weer, dus de Aston Martin Valhalla mag buitenspelen

Autonieuws

Bekende voetballers en hun auto’s

Autonieuws
Ontdek meer