Nieuws: Porsche Travel Club – Exclusieve Porsche reizen

De Porsche Travel Club biedt in 2009 een indrukwekkend aantal trainingen en exclusieve trips aan. Nog nooit eerder was deze speciale afdeling van Porsche zo groot. In 2009 staan er maar liefst 160 activiteiten op de kalender. En het leuke is, iedereen kan deelnemen.

In 1974 is Porsche gestart met de Porsche Sport Driving School. Met 911 Turbo's werden rijvaardigheidstraingen gedaan op diverse Duitse circuits. Inmiddels zijn we echter zo ver dat de Porsche Travel Club een speciale afdeling binnen het bedrijf is geworden. Maar liefst 250 instructeurs en nog eens enkele tientallen organisatoren staan garant voor 160 spectaculaire evenementen.

Van ijsvlaktes tot woestijngebieden Het programma varieert van circuittrainingen tot aan ijs- en woestijnrijden. Nieuw dit jaar is de trip naar Noord-Finland waar met vierwielaangedreven 911's op het ijs kan worden gereden. Minstens zo indrukwekkend is de trip naar Dubai waar met Cayenne's in de duinen, door drooggevallen rivieren en over de uitgestrekte wegen aldaar kan worden gereden.

Rijnreisje volgens Porsche Maar ook dichter bij huis zijn talloze programma's. Wat dacht u van een midweek in de Alpen rijden, een weekendje sturen door het Rijngebied of een exclusieve trip naar de Côte d'Azur? Wie echt iets bijzonders wil kan bovendien altijd nog kiezen voor Nieuw-Zeeland. Want ook daar zal het Porsche kamp neerstrijken.

Achter de schermen Wie eens bij Porsche achter de schermen wil kijken kan ook bij de Travel Club terecht. Een kijkje in de Porsche fabriek of achter de schermen op de IAA in Frankfurt. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Wie interesse heeft kan terecht op www.porsche.com/germany/sportandevents/travelclub/ voor meer details, de exacte data en de prijzen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer