Nieuws: Renault Captur – Frisse neus voor Renault Captur

Na 4 jaar vindt Renault het welletjes en heeft het de Captur in 't nieuw gestoken. Subtiel, want de Fransen willen niet dat het succes stopt.

Je moet er allicht meerdere keren voor kijken en vergelijken, maar dit is toch echt de gefacelifte Renault Captur. De opgefriste koplampen en de indeling daarvan en de zilverkleurige bodenplaatbeschermer verklappen dat het meest. Minimale veranderingen of niet, de Captur vindt hierdoor betere aansluiting met de Kadjar en andere, jongere Renaults.

Nog meer personaliseren Behouden zijn de typische kenmerken als de two-tone gekleurde koets en de vele personalisatiemogelijkheden die zelfs nog iets verder zijn uitgebreid. In totaal zijn er 30 verschillende kleurcombinaties voor het exterieur mogelijk. Nieuwe tinten daarvan zijn Orange Atacama en Bleu Océan en de dakkleur Gris Platine.

Meer vanuit Genève Ook voor het interieur zijn er meer variatiemogelijkheden, maar een voorstelling daarvan bewaart Renault voor de officiële publiekspresentatie vanaf de Autosalon van Genève. Voor nu moeten we het met deze drie exterieurfoto's doen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer