Nieuws: Saab concept – Wat is Saab van plan in Genève?

Saab zal in Genève de schade flink in gaan halen. Het merk heeft een aanzienlijk aantal primeurs op de stand staan en daarmee wordt ´een jaar onafhankelijkheid´ gevierd. Een overzicht.

Ten eerste zal Saab ons kennis laten maken met de 9-5 Estate. Alle details en een eerste foto daarvan konden we je op 19 januari al laten zien, maar in Genève zal Saab ons verblijden met alle details.

Facelift 9-3 Tegelijkertijd zal het 9-3 gamma een update ondergaan. De auto moet nog tot eind 2012 mee en zodoende wil Saab nog één keer een kleine facelift doorvoeren. We verwachten dat het model daarmee iets meer in lijn komt te liggen met de 9-5 en 9-4x.

9-4x Over de 9-4X gesproken, dat model zal in Genève voor het eerst op een Europese beurs worden getoond. En daarmee is het voor ons continent eveneens een primeur.

Conceptcar Waar we momenteel nog het minst van weten is de conceptcar die Saab in Genève zal presenteren. De kaken houdt Saab momenteel nog stijf op elkaar. Eerder al berichtten wij over een conceptcar die een hint zal geven richting de nieuwe 9-3, maar de teaser zoals Saab die verspreid heeft verschaft weinig duidelijkheid. Spannend dus!

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer