Nieuws: Seat Ibiza JE Design – JE Design stylingkit voor SEAT Ibiza

JE Design heeft een sportieve stylingkit voor de nieuwe SEAT Ibiza ontwikkeld. Voorlopig bestaat het programma aan sportieve accessoires voor de SEAT Ibiza echter alleen nog uit optische tuning.

Zoals wel vaker is JE Design één van de eerste tuners met een geheel nieuw stylingspakket voor VAG-auto's (Audi, Volkswagen, SEAT en Skoda). Ook in het geval van de compleet nieuwe Ibiza is JE Design er weer vroeg bij. SEAT kan overigens zelf ook al een uitgebreid accessoirepakket (af-fabriek) voor de nieuwe Ibiza leveren.

Toegevoegde verfraaiingen De tuningslijn van JE Design bestaat uit spoilers die aan het bestaande bumperwerk gemonteerd kunnen worden. Een onderlip aan zowel de voor- als de achterzijde geven de Ibiza een zeer agressieve look. Een diffusor siert de achterspoiler die zowel meegespoten in de carrosseriekleur als geheel in het zwart te verkrijgen is. De zij-skirts doen de hatchback lager lijken. De bestaande schokdempers kunnen gecombineerd worden met een JE Design verlagingskit, waardoor de Ibiza 35 mm door zijn veerpoten zakt. Lichtmetalen 'Multispoke' velgen met een diameter van 17 of 18 inch huizen in de wielkasten. De wielen kunnen desgewenst in twee kleuren worden afgewerkt: 'Shadow silver' of 'Black Matt met een chroom-silver look'.

Chiptuning op komst Binnenkort kan JE Design ook een gewijzigd motormanagement voor 1.9 liter TDI-motor van de Ibiza leveren, evenals nieuwe verlagingsets, vleugeldeuren en andere stylingcomponenten.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Autonieuws

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Autonieuws

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Autonieuws
Ontdek meer