Nieuws: Seat Ibiza – Seat Sport pakket voor Seat Ibiza

Seat heeft een sportief accessories-pakket ontwikkeld voor de nieuwe Ibiza. Wij hebben exclusief de hand weten te leggen op foto’s van het complete pakket. Met het pakket van Seat Sport wordt de nieuwe Ibiza omgetoverd FR/Cupra-achtig model.

De nieuwe Seat Ibiza staat nog maar net bij de dealers of Seat presenteert al een compleet accessoires-pakket voor de liefhebber van een sportief ogend model. Het pakket aan accessoires is leverbaar op elke Ibiza (ongeacht de motorisering of uitvoering) en bestaat in de basis uit een Stylingkit, sportuitlaat en hongingraatgrille (€ 2.950,-). De Stylingkit omvat een lekker dik ogende voor- en achterbumper, een set zijskirts en een spoiler op de achterklep. Wie dat wenst kan het exterieur verder aankleden met een chroompakket (€ 529,-). Het pakket bestaat uit een stylingstrip op de achterklep, spiegelkappen, deurgrepen en een sierrand in de grille. Diverse 17 inch lichtmetalen wielen maken het plaatje compleet.

Interieur In het interieur kan de sportieve lijn uiteraard worden doorgetrokken. Zo kan het dashboard worden voorzien van alu-look dan wel pianolak zwarte sierlijsten. Twee verschillende soorten versnellingspoken, een set aluminium pedalen en diverse decoratielijsten in de deurpanelen sieren het interieur.

Leverbaar via de dealer De Seat Sport accessoires voor de nieuwe Ibiza zijn leverbaar via de Seat-dealer en kunnen vanaf heden besteld worden.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer