Nieuws: Startech Range Rover – Startech vergrijpt zich aan Range Rover

Vermoedelijk uit zakelijke overwegingen voegt Startech een tweetal nieuwe merken toe aan hun line-up. Het zusterbedrijf van Brabus gaat zich voortaan ook bezig houden met Jaguar en Land Rover. Een opgetooide Range Rover is daarvan het eerste bewijs.

Startech staat normaliter bekend om hun creatie op basis van Chrysler, Dodge en Jeep, maar heeft besloten om aan parallellisatie te doen door vanaf nu ook klanten van Jaguar en Land Rover te verwelkomen. De tuner begint voorzichtig door ons een subtiel versierde Range Rover onder de aandacht te brengen. Eerst even aftasten wat het publiek ervan vindt. Het betreft hier overigens nog een Range Rover van de vorige generatie. De mogelijkheden voor modeljaar 2010 liggen nog op de tekentafel.

Grenseloos De 'oude' Range Rover volgens Startech is opgewaardeerd door hem te voorzien van LED-dagrijverlichting. Wielen van het type Monostar IV en met een diameter van 22 inch huizen in de wielkasten. Het exterieurpakket wordt afgesloten met een andere uitlaatsysteem. Voor het interieur van de Range Rover zijn de mogelijkheden oneindig. De klant vraagt, wij draaien, aldus Startech. De Range Rover die op de IAA zijn première beleeft is aangekleed met lederen deurpanelen en een speciale afwerking en exclusief hout. Koolstofvezel in plaats van houten panelen is tevens mogelijk, net zoals elk gewenst kleur.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer