Nieuws: Subaru Impreza Sedan Concept – Eerste voorproefje nieuwe Subaru Impreza sedan

Kort nadat Subaru ons de Impreza 5-Door Concept presenteerde gunnen de Japanners ons nu ook een blik op hoe zij de toekomstige vierdeurs Impreza voor zich zien. Of dat voor ons interessant is zal later moeten blijken, de sedan wordt in Nederland momenteel namelijk niet gevoerd.

Maar het geeft sowieso ook een voorproefje van de WRX STi. En die hebben we ook in ons land! Vanzelfsprekend verwachten we eenzelfde lijnenspel als bij de in Tokyo gepresenteerde Impreza 5-door Concept. En dat geeft ons een heel prettig onderbuikgevoel. Subaru is qua design echt lekker bezig als je het ons vraagt. En als het in de (Europese) smaak valt dan zien we het zomaar voor ons dat we ook hier weer gewoon de Impreza op het menu krijgen.

Prototype Bij een concept alleen blijft het niet. Niet dat we dat hadden verwacht, maar heel toevallig kwam onze spionagefotograaf ook een prototype tegen van de nieuweling. Aangezien het door de vrij zware camouflage nog moeilijk te zien is gaan we nu alvast duimen op een zo nauw mogelijke band met de conceptcar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Top 10: De unieke Special Projects van Ferrari

Hoe verhoudt de Mini Electric zich tot de concurrentie?

Bentley EXP 100 GT bekroont eeuwfeest

Ontdek meer