Nieuws: Subaru Trezia – Subaru Trezia ontvangt prijskaartje

Nog voordat de Trezia zijn officiële werelddebuut beleeft (Genève) maakt Subaru Nederland de prijs ervan bekend. Instappen kan vanaf € 15.975,-.

In tegenstelling tot zijn evenknie de Toyota Verso-S is de Subaru Trezia verkrijgbaar met twee motoren: een 1.3 benzine met 99 pk (ook in de Verso-S) en een 1.4-diesel die 90 pk levert. Prijzen beginnen bij € 15.975,- voor de benzinemotor voorzien van een manuele zesbak. Bijkomend is het aanwezig start/stop-systeem. Mede hierdoor is de 1.3 voldoende schoon om in aanmerking te komen voor een bijtelling van 20% (B-label). Ook de diesel kan rekenen op deze gunstigere bijtelling. Dieselen kan vanaf € 20.975,- en voor wie niet zelf wenst te schakelen is er de automaat waarvan de prijs € 24.975,- (Luxury) bedraagt. De handgeschakelde 1.3 Luxury heeft een prijs van € 18.475,-.

Uitrusting De basisuitvoering heet Intro en is onder andere voorzien van een radio/CD-speler, centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen vóór, een reeks airbags (waaronder zij-, gordijn en een knieairbag), tractie- en stabiliteitcontrole, een in delen neerklapbare en verstelbare achterbankleuning en Brake-Assist. Vervolgens zijn er nog de duizend euro duurdere Comfort, de tijdelijke uitvoering Comfort S (+ € 2.000,-), de Luxury (+ € 2.500,-) en de Executive. Die laatste is er overigens louter als diesel en heeft standaard als toegevoegde luxe bijvoorbeeld key-less entry, een regen- en lichtsensor, een achteruitrijcamera, Bluetooth-handsfreekit en donkergetinte ruiten achter.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Nu ook optimaal relaxen in basisversie Citroën C5 Aircross

Autonieuws

McLaren 620R: volbloed GT4-racer voor op straat

Autonieuws

Bekijk de prijzen en uitvoeringen van de Volkswagen ID.3 1st

Autonieuws
Ontdek meer