Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Nieuws: Suzuki Kizashi – Derde Suzuki Concept Kizashi in New York

Op de Autoshow van New York presenteert Suzuki de derde versie van de Kizashi conceptcar. Deze keer betreft het een sedan die dichter bij het productiestadium lijkt te staan dan de andere twee modellen. Suzuki wil ons hiermee waarschijnlijk opwarmen voor een nieuw model in het D-segment

Suzuki heeft aangegeven een nieuw model neer te willen zetten in het D-segment. In dit segment waar onder andere de Volkswagen Passat, Ford Mondeo en Opel Vectra de dienst uitmaken zal Suzuki het behoorlijk zwaar gaan krijgen. Maar met een totaal nieuw design-DNA en een hoge positionering wil Suzuki toch een poging gaan wagen. Deze derde Kizashi conceptcar is daarvan de laatste voorbode. Met de presentatie van deze sluit Suzuki bovendien de trilogie van Kizashi conceptcars af. Op donderdag 20 maart zal het model officieel onthuld worden. Tot die tijd zullen we het moeten doen met deze designschets.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Duitse rechter: 'Bedienen Tesla-touchscreen onderweg is strafbaar'

Autonieuws

Elon Musk: 'Komt 'gewone' pick-up als Tesla Cybertruck niet aanslaat'

Autonieuws

Dit is waarom de Skoda Octavia 6.000 euro goedkoper wordt

Autonieuws
Ontdek meer