Nieuws: Tesla Model 3 Performance – Tesla: 'Laad zoveel als je wilt met je Model 3, het is gratis'

Tesla doet iets terug voor de perikelen rond de productie van de Model 3. Het opladen van de accu's is gratis en onbeperkt.

Model S- en X-bezitters genoten al van dit aantrekkelijk voordeel van het rijden van een Tesla en nu dus ook zij die Model 3 rijden of gaan rijden. Oftewel, ook bestaande eigenaren komen in aanmerking voor gratis tanken.

Enkel de zon gaat voor niets op Wel zijn er enkele voorwaarden van kracht, zoals gewoonlijk. Zo is stroom tappen met je Model 3 enkel kosteloos en ongelimiteerd wanneer er geladen wordt via het Supercharger-netwerk van het merk én de aangekoppelde uitvoering een Performance is.Dat eerste zal niet zo snel alsnog op boze tongen stuiten, maar dat laatste…? De Model 3 Performance staat immers nog maar net in de prijslijsten (bestaande rijders zijn er zodoende amper), maar bovenal kost deze topuitvoering bijna het dubbele van de instapversie. Het prijsverschil tussenbeide bedraagt liefst 29.000 dollar! De Model 3 Performance is er vanaf 64.000 dollar. Al was dit onlangs nog 78.000 dollar. Kortom, nogal een dode mus van Tesla? Ligt eraan. Niet voor wie een Model 3 Performance heeft besteld.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

EU wil kinderdetectiesystemen verplichten om hittedoden te voorkomen

Autonieuws

Is de Mercedes EQV de eerste elektrische premium-mpv ter wereld?

Autonieuws

Tesla verliest grote Model 3-order door kwaliteitsproblemen

Autonieuws
Ontdek meer