Nieuws: Toyota GT86 Cup Edition – Stoere Toyota GT86 Cup Edition

Deze Toyota GT86 Cup Edition heeft wel de looks, maar niet de ballen van de echte GT86 Cup. Desondanks is het met een strikt gelimiteerde oplage wel een absoluut collectors item.

Bij aanschaf van de Toyota GT86 Cup Edition ontvang je twee VIP-tickets voor een klantenevenement op de Nürburgring. Speciaal voor deze variant heeft Toyota 18 inch lichtmetalen velgen voorzien van Pirelli P Zero Corsa GT rubber - dat bijvoorbeeld ook op de McLaren P1 zit - en onder de auto geplakt. Daarnaast is er niet bezuinigd op bestickering, om de Cup Edition nog meer op de GT86 CS-V3 te laten lijken. Mechanisch is er verder niets veranderd, de 2.0 liter boxermotor produceert nog steeds 200 pk.

Niet duur, wel zeldzaam Binnenin is het dikke stuur vervangen door een exemplaar bekleed met alcantara. Rode stiksels moeten het interieur van een extra exclusieve tint voorzien. Voor slechts een additionele € 2.860,- ten opzichte van de GT86 Cup kun je jezelf eigenaar noemen van de Toyota GT86 Cup Edition, maar zorg wel dat je er snel bij bent! De oplage is namelijk sterk gelimiteerd op slechts 86 stuks.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Komt deze elektrische Renault van 10.000 euro ook naar Nederland?

Autonieuws

Prinsjesdag: Dit zijn de auto’s van het Koninklijk Huis

Autonieuws

Hyundai i10 N Line is een lekker stadsgebakje

Autonieuws
Ontdek meer