Nieuws: Volkswagen e-Golf McDrive Edition – Bloedserieus: Volkswagen e-Golf McDrive Edition

Volkswagen maakt het ons niet makkelijk vandaag. Moesten we vanochtend nog ons gelaat in de plooi proberen te houden bij een gitzwarte Touareg (vandaag is Black Friday, weet je nog?), nu presenteert het Duitse merk deze e-Golf McDrive Edition. Ja, ook wij hebben moeite een glimlach te onderdrukken.

Maar deze unieke Golf is wel degelijk een bloedserieuze bedoening. Een elektrische Golf exclusief voor de McDrive van McDonalds. Hoe dan? Nou, allereerst is er de kleurencombinatie op de koets. Dat voldoet geheel aan de huisstijl van 's wereld bekendste fastfoodketen. We missen alleen nog een grote, lichtgevende 'M' op het dak.

Binnenin wordt dan echter meer dan goedgemaakt met – jawel – sfeerverlichting vergelijkbaar met dat van de McDonalds-filialen, een verwarmd dashboardkastje voor de frietjes, burgers en wraps en gekoelde bekerhouders voor je halve liter frisdrank of milkshake. Om niet vanaf je schoot te hoeven eten is er ook gedacht aan klikbare eettafeltjes waar bijvoorbeeld een McDonald's Menu precies inpast. Je moet er maar opkomen. Volkswagen noemt de e-Golf McDrive Edition dan ook de ultieme McDrive-experience.

Goed doel Van de McDonalds-Golf is er maar eentje, en die zal worden geveild op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. De opbrengst zal ten goede komen aan het Ronald McDonald Kinderfonds, een stichting dat al dertig jaar zieke of gehandicapte kinderen een familiegevoel wil (terug)geven.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Mooi weer, dus de Aston Martin Valhalla mag buitenspelen

Autonieuws

Goedkope Audi Q5 kopen? Neem de nieuwe Q5 plug-in hybrid!

Autonieuws

Mercedes zet A-Klasse en B-Klasse onder stroom

Autonieuws
Ontdek meer