Nieuws: Volkswagen Tiguan R-Line – Volkswagen Tiguan nu ook als R-Line

De Volkswagen Tiguan Sport & Style is voortaan ook als R-Line te bestellen. Het aerodynamische stylingpakket bestaat uit een exterieur- en een interieurpakket. De eerste is individueel verkrijgbaar, terwijl de laatste enkel tegelijk met het R-line-exterieur is te bestellen.

Het R-Line exterieurpakket voor de Tiguan Sport & Style heeft een meerprijs van 2.180 euro en omvat aan cosmetische verfraaiingen onder meer wielkastverbreders, een zwarte diffuser achter, zijskirts, een achterspoiler en aluminium instaplijsten. 18 inch lichtmetalen wielen (type Mallory) met 235/50 R18-banden en een sportonderstel behoren eveneens tot de Tiguan R-Line. 19 inch is optioneel. Het R-Line exterieur is overigens leverbaar in de volgende carrosseriekleuren: Candy White, Reflex Silver metallic, Deep Black pareleffect, Night Blue metallic en Pepper Grey metallic.

R-Line interieur Pas als het R-line-exterieurpakket is aangevinkt kom je in aanmerking voor het interieurpakket. Volkswagen vraagt hiervoor een additionele 905 euro en daarvoor krijg je sportstoelen met een specifieke stoelbekleding (een combinatie van 'Kylami' en 'San Remo' microvezel), een met leer bekleed multifunctioneel stuur met R-Line-logo, zwarte hemelbekleding en pedalen van roestvrijstaal voor terug. Optioneel is er dan bijvoorbeeld nog lederen bekleding (Vienna) leverbaar.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Pardon? Hoeveel vermogen heeft de Lotus Evija?

Dit kost de nieuwe BMW 1 Serie

Update: de Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

Ontdek meer