Nieuws: Volkswagen up! – Stickers plakken op de Volkswagen up!

Oude tijden herleven bij Volkswagen. Wat erg populair was in de jaren ’80 is voortaan mogelijk op de up!: stickers plakken. De stickersets worden af fabriek aangebracht om zodoende de jouw up! een persoonlijk tintje te geven.

Vroeger hielden autofabrikanten het redelijk subtiel met een gekleurd lijntje hier en daar. Op de Volkswagen up! zijn vanaf heden stickers verkrijgbaar die een aanzienlijk deel van de carrosserie beplakken. Zo is het mogelijk de up! op smaak te brengen met contrasterende streepdesigns voor motorkap, dak en raamstijlen in de kleuren rood, wit, zwart en grijs. Ook zijn er individuele stickers voor bijvoorbeeld het dak of de motorkap te bestellen. De prijzen beginnen bij 145 euro. Bij afname van twee of meer stickers gelden aantrekkelijke kortingen op het totaalbedrag. Verder wil Volkswagen meegeven dat de stickers duurzaam zijn en ook blijven op lange termijn hun originele kleur behouden.

pop up! en power up! Naast individuele stickers, biedt Volkswagen ook het pop up!- en de power up!-pakket aan. De pop up! is geïnspireerd op de Pop art-kunststroming uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het gebruik van felle kleuren en sterke contrasten. Voor 610 euro is de pop up!-stickerset verkrijgbaar. De power up! kent een prijs van 815 euro en heeft juist een sportieve insteek. Met dunne rode stripings (wit bij een rode up!) rond koplampen, grille en raamlijsten krijgt de up! iets GTI-achtigs.

De stickersets zijn direct met een nieuwe up! mee te bestellen, maar het is ook mogelijk de sets achteraf te laten aanbrengen.

Klaar voor de volgende stap?

Alle artikelen

Lexus LC Classic Limited Edition laat ons groen zien van jaloezie

Autonieuws

Mooi weer, dus de Aston Martin Valhalla mag buitenspelen

Autonieuws

Bekende voetballers en hun auto’s

Autonieuws
Ontdek meer