Ga naar hoofdinhoud

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Ontdek nu ons nieuwe design, die we stap voor stap gaan implementeren.

Lees meer

Nog één ding...

Bedankt dat je deel uitmaakt van de testgroep die als eerste de sneak previews te zien krijgt. Je zult nog een paar kleuren zien, zodat we jouw feedback kunnen gebruiken voor ons definitieve ontwerp.

Special: Cabrio poll uitslag – De 5 leukste cabrio’s

In onze Poll vroegen we naar wat u de leukste cabrio vindt. De keuze bestond uit negen verschillende cabrio’s die allemaal hun eigen karakter hebben. Is het de MINI die heeft gewonnen, of de C70 misschien?

  1. Porsche 911 cabriolet

De ‘negen elf’ scoort goed in onze poll, hij komt met 21% van de stemmen bovenaan de lijst te staan. De sportwagen is voor velen een jongensdroom. Na vele generaties is het concept nauwelijks gewijzigd, maar wel op verschillende punten verbeterd. Vandaag de dag is het één van de best sturende sportwagens die er te verkrijgen is. Met kap open is het rijden nog leuker, omdat het welbekende Porsche geluid nog beter te horen is.

Bekijk hier ons aanbod Porsche 911 cabrio

  1. Audi A4 cabriolet

Ook de Audi doet het goed, met 18% van de stemmen eindigt de chique A4 cabrio op de tweede plaats. Zoals we van een Audi mogen verwachten is zowel het materiaalgebruik als de afwerking van een hoog niveau. Ideaal is de quattro-aandrijving die op deze cabrio leverbaar was, want dit maakt hem geschikt tijdens ieder weertype. Wat ons betreft een hele leuke cabrio!

Bekijk hier ons aanbod Audi A4 cabrio

  1. Bmw 3-serie cabriolet

De nummer 3 is de BMW. Met 1% minder stemmen dan de Audi weet de BMW goed te scoren in onze poll! De directe besturing, sportieve zit en de fantastische wegligging maakt het rijden in een BMW tot een ervaring die geen enkel automerk, hoe graag ze het misschien ook willen, heeft kunnen evenaren. Buiten dit zijn wij van mening dat BMW met de open 3-serie één van de mooiste vouwdakcabrio’s heeft gemaakt.

Bekijk ons aanbod BMW 3-serie cabrio

  1. Saab 9-3 cabriolet

De Saab is één van de twee Zweedse auto’s in deze lijst. Met 13% van de stemmen komt de 9-3 op een mooie vierde plaats te staan. Hij staat bekend om zijn gebruiksgemak, veiligheid en fluitende turbomotoren. Zoals we van Saab gewend zijn is het dashboard naar de bestuurder toegedraaid en nog altijd past het merk de stoffen kap toe. Want zeg nou zelf: zo’n stoffen kap geeft toch wel een bepaalde charme.

Bekijk hier ons aanbod Saab 9-3 cabrio

  1. Volvo C70

Het is niet de sportiefste van het stel, maar comfortabel en chique is hij wel. De Volvo weet de top 5 af te sluiten met 12% van de stemmen. De Zweed doet het ook goed in de markt, want dat blijkt uit cijfers van 2009. In dit jaar was het de marktleider van de premium cabrio’s. De C70 staat bekend om zijn veiligheid en fijn klinkende 5 cilinder krachtbronnen. De laatste generatie heeft een stalen i.p.v. stoffen kap meegekregen.

Bekijk hier ons aanbod Volvo C70

De top 5 heeft maar liefst 81% van de stemmen. De cabrio’s die deze top net niet hebben gehaald zijn de volgende.

Fiat 500C

Het compacte Italiaantje weet met zijn schattig kijkende lichtunits het publiek prima te verleiden. Met de C variant kan er optimaal genoten worden van deze kleine Italiaan. Het interieur kunnen we het beste omschrijven als speels met een tikkeltje Pop Art. Gelukkig is de bouwkwaliteit allesbehalve speels, want afgezien van de harde materialen zit het met de degelijkheid wel goed.

Bekijk hier ons aanbod Fiat 500C

Peugeot 207 CC

Open rijden is met de Peugeot 207 CC absoluut een plezier. De kap opent en sluit met een druk op de knop. In een 25 seconden durend schouwspel vouwt het dak zich geheel automatisch op achter de inzittenden. Het onderstel is – zoals we van Peugeot gewend zijn – een heerlijke mix tussen comfort en sportiviteit. Dit maakt hem een leuke cabriolet die erg succesvol is gebleken!

Bekijk hier ons aanbod Peugeot 207 CC

MINI cabriolet

De MINI cabriolet rijdt als een echte MINI: subliem dus! We zijn ook lyrisch over het interieur. Een blik op het dashboard alleen al bezorgt ons een glimlach van oor tot oor. Overal zijn prachtige details te ontdekken. Dat functie (lees: ergonomie) in dit geval ondergeschikt is aan design mag de pret niet drukken, want daar koop je de MINI tenslotte niet voor.

Bekijk hier ons aanbod MINI cabrio

Renault Mégane CC

Wat een leuke cabrio is dit! Met zijn hardtop en standaard glazen dak lijkt het alsof je altijd open rijdt. Een ander voordeel is dat de bagageruimte van deze comfortabele Fransoos lekker ruim is. Met het dak open richting de Franse zuidkust is geen probleem, want de bagage kan er (met een beetje handig indeelwerk) gewoon in. Ja, want wie wilt dat nou niet?

Bekijk hier ons aanbod Renault Mégane CC

Klaar voor de volgende stap?