Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

1.056 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Skoda Fabia occasion kopen

De Skoda Fabia is al een tijdje op de markt, waardoor er veel occasions beschikbaar zijn. Mocht je een tweedehands model willen kopen, dan zijn er meerdere dingen waar je op moet letten. Skoda Fabia occasions hebben sterke motoren, maar ze verouderen niet altijd zo sierlijk als andere auto's, dus controleer zeker hoe goed hij rijdt. Daarnaast zijn de motoren de afgelopen jaren beperkter geworden, iets waarop je kunt letten als je besluit hoe oud je occasion mag zijn. Daarnaast zijn er veel verschillende gadgets beschikbaar, dus let ook hier even op als je je op een nieuwe occasion orienteert.


{"seg":"subcompact","vat":"0","rnd":"27","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"65","model":"15878","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}