Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

4.189 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Volkswagen Golf occasion kopen

De Volkswagen Golf is een iconische auto en binnenkort viert hij zijn 50e verjaardag. Er zijn veel verschillende versies op de markt, van de eerste tot en met de huidige achtste generatie Volkswagen Golf. Als je een bepaalde generatie in gedachte hebt, zorg er dan dus voor, dat je het juiste bouwjaar als filter zet. Omdat de Volkswagen Golf al zo lang op de markt is, is er een breed aanbod aan occasions. Sowieso is de Golf erg populair als tweedehands auto: door zijn compacte omvang is hij erg geschikt als stadsauto. In drukke steden loop je meer risiko op beschadigingen door andere weggebruikers of obstakels, waardoor een occasion dan vaak een betere keuze is.


{"seg":"compact","vat":"0","rnd":"13","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"74","model":"2084","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}