Financing disclaimer
Ga naar hoofdinhoud
Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar. Dit betreft een aantal functies, zoals contact opnemen met verkopers, inloggen of beheren van uw voertuigen voor de verkoop.

4.576 Resultaten

Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen?
  1. BTW verrekenbaar
  2. Prijs voor handelaren
  3. Deze informatie wordt verstrekt door de leverancier van het certificaat en/of rapport.
  4. Specificatie van de fabrikant voor nieuwe voertuigen. Afhankelijk van de kilometerstand, het rijgedrag, de leeftijd van de batterij en het laadgedrag, kan de radius van occasies aanzienlijk variëren.

Een Volkswagen Polo occasion kopen

Volkswagen Polo occasions zijn een ideale auto voor mensen die kwaliteit en voorzieningen op Volkswagen-niveau willen, maar hun budget niet willen oprekken. Volkswagen Polo occasions zijn doorgaans goedkoper dan die van een Golf en bieden een geweldige introductie tot het merk Volkswagen voor beginnende en prijsbewuste bestuurders. Er zijn echter enkele dingen waar je op moet letten bij het kopen van een Volkswagen Polo occasion. Oudere Volkswagen Polo's kunnen enkele technische problemen hebben waarmee rekening moet worden gehouden - meestal gerelateerd aan de leeftijd van de auto en hoe hij in de loop der tijd is behandeld. Daarom is het belangrijk om het nodige onderzoek te doen en eventueel een auto rapport te bekijken, die je bij AutoScout24 meestal op de pagina vindt.


{"seg":"subcompact","vat":"0","rnd":"80","price":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10","fr":"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11","type":"U,N,D,O,J,S","articleType":"C","make":"74","model":"2090","leasing":"false","buyonline":"false","countrySearch":"NL","refactor": "list2021","cockpit":"F"}