BMW C 650 motoren te koop: tweedehands en nieuw

BMW C 650

Een krachtige maxiscooter die uitblinkt op langere afstanden. De BMW C 650 is een krachtige maxiscooter die bij langere afstanden volledig tot zijn recht komt, maar ook in de stad zijn weg vindt. De comfortabele toermotor beschikt over een uitstekende handling. De in 2012 samen met de BMW C 600 Sport geïntroduceerde BMW C 650 geeft de motorrijder het optimale gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid.

Een hoge topsnelheid en laag brandstofverbruik

De BMW C 650 is voorzien van een vloeistof gekoelde 2-cilinder 4-takt motor, met 4 kleppen per cilinder. De 647 cc motor heeft een vermogen van 60 pk. De maxiscooter haalt een topsnelheid van 175 km/u en onderscheidt zich positief door het lage brandstofverbruik. De motor bevat standaard ABS en blijft stabiel bij hogere snelheden en in de bochten. Het stalen hoofdframe zorgt voor extra rijstabiliteit.

Opvallende details en een fraai design

De BMW C 650 heeft een fraai design en vele functionele details. Het windscherm van deze BMW maxiscooter biedt zeer goede bescherming tegen regen en wind. Het scherm is bovendien elektrisch verstelbaar. De in de zijstandaard geïntegreerde parkeerrem, de centrale vergrendeling en het optionele LED-licht voor overdag zijn ook opvallende bijzonderheden. De BMW C 650 heeft de grootste bagageruimte onder het zadel van zijn klasse. Daarnaast bevinden zich er in beide kuipen handige opbergkastjes.

Een motor die zijn waarde behoudt en een goed imago heeft

Bij de BMW C 650 zijn al te veel tierelantijnen achterwege gelaten. Het is pure Duitse degelijkheid van de Beierse auto- en motorfietsenproducent. De BMW heeft een strakke uitstraling, met overzichtelijke functies. De BMW C 650 is uitgerust met een hoogwaardig en duidelijk instrumentenpaneel. De maxiscooter kan qua prestaties concurreren met de Yamaha TMAX, Honda Silver Wing en Suzuki Burgman 650. Op het gebied van toeren, accelereren en remmen doet de BMW C650 denken aan de Aprilia Mana 850 GT, al is de handling van de BMW net wat beter en sneller. Deze BMW-motor behoudt zijn waarde en beschikt over een goed imago. Vorstelijk toeren op een betrouwbare maxiscooter De BMW C 650 is een zeer praktische motor die alle verwachtingen waarmaakt. De maxiscooter stuurt en remt goed, voelt veilig aan en zit comfortabel. Het is vorstelijk toeren met deze betrouwbare BMW-motor.