Honda Crosstourer motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda Crosstourer

Allround motorfiets voor de sportieve en avontuurlijke rijder. De Honda Crosstourer is een allround motorfiets die de rijder sportief en avontuurlijk rijden onder alle omstandigheden biedt. Of het nu een korte of lange rit is, over een vlakke snelweg of door heuvelachtig landschap, met de in 2012 op de markt geïntroduceerde Honda Crosstourer is het altijd veilig, gerieflijk en plezierig rijden.

Een motor waarin veel innovatieve technologie is verwerkt

De Honda Crosstourer beschikt over een V4 motor met brandstofinjectie. De motor levert topprestaties met een cilinderinhoud van 1.236 cc en een vermogen van 129 pk. De Crosstourer blijft bij een snelheid van net boven de 200 km/u nog altijd stabiel. In de Crosstourer is veel vernieuwende technologie gebruikt, zoals tubeless banden, speciale tractiecontrole, een gecombineerd rem- en antiblokkeersysteem en DCT-versnellingsbak. De digitale cockpit met LCD-scherm springt direct in het oog. Alle belangrijke informatie als de rijsnelheid, brandstofverbruik en rijbereik is duidelijk afleesbaar.

Een stoer en strak design en ideale zithouding

De Honda Crosstourer heeft een stoer en strak design, waarbij aandacht is besteed aan details. De motor straalt kracht en dynamiek uit. De Crosstourer is uitgerust met markante V-vormige reflecterende koplampen, waarin LED-richtingsaanwijzers zijn geïntegreerd. Dit draagt bij aan een maximale zichtbaarheid en veiligheid in het verkeer. De ergonomische en slanke zitting garandeert een ontspannen, rechte zitpositie én zorgt ervoor dat de rijder met zijn voeten bij de grond kan.

Succesvolle opvolger van de Honda Varadero

De Honda Crosstourer werd door de Japanse auto-, motor en scooterfabrikant als opvolger van de Honda Varadero gelanceerd om in het segment van het avontuurlijke toerrijden te concurreren met de BMW R1200 GS, Yamaha XT1200 Z Super Ténéré en de Triumph Tiger Explorer. De Honda Crosstourer heeft een gewicht van 275 kg, maar laat zich licht sturen. Ook in de bochten. De handling is uitstekend, evenals de wegligging. Dit zorgt voor een veilig gevoel. Een veelzijdige en wendbare motor die grote afstanden aankan De Honda Crosstourer verenigt de eigenschappen van een sportieve toermotor en een avontuurlijke allroad motor. Het is een veelzijdige en wendbare motor met een fijne zitpositie en efficiënte aerodynamica die grote afstanden aankan.