Honda SH 125i motoren te koop: tweedehands en nieuw

Honda SH 125i

Een klassieke stadsscooter met een trendy design. De Honda SH 125i is een stadsscooter met een klassiek en trendy design. De originele 4-takt SH 125 werd in 2001 geïntroduceerd. De scooter is vanaf de start een succes door de goede motorprestaties, zuinige rijden, wendbaarheid, vaste handling en stabiliteit op de weg door de grote 16 inch wielen.

Comfortabel vervoer voor de relaxte scooterrijder

Honda startte in 1984 in een sterk concurrerende markt de SH-serie met de Honda SH 50. De in 2005 gelanceerde Honda SH 125i met brandstofinjectie biedt al bijna tien jaar comfortabel stedelijk vervoer voor vele scooterliefhebbers. Deze Honda-scooter is uitgerust met een 1-cilinder en 4-takt motor met een cilinderinhoud van 125 cc. Het 14 pk vermogen wordt verkregen via automatische transmissie met behulp van een riem aan het achterwiel.

De eerste motor die aan de Europese milieunorm voldeed

De Japanse producent van auto’s, motorfietsen en scooters heeft de Honda SH 125i voorzien van een aantrekkelijke look, waarmee deze Honda-scooter uitstekend kan concurreren met een Vespa, Yamaha of Piaggio-scooter. De scooter haalt een topsnelheid van 106 km/u, ruim voldoende om in de stad of over de buitenwegen te toeren. De katalysator zorgt voor minder milieu-uitstoot en goedkopere belasting. De Honda SH 125i was in 2005 de eerste motor die aan de Europese milieunorm voldeed. In 2009 werd de uitstoot van schadelijke gassen teruggedrongen tot minder dan de helft van de Europese norm. Honda heeft op het milieuvlak altijd voorop gelopen.

Een natuurlijke zithouding en lage instap

Het is gerieflijk toeren met een Honda SH 125i. De vlakke vloer biedt veel ruimte om de voeten te plaatsen. Het voorste gedeelte zorgt voor effectieve bescherming tegen wind. De zitting garandeert een natuurlijke positie, in het achterste deel is stijlvol een achterlicht ingebouwd. De reflecterende koplamp accentueert de frisse look van deze populaire Honda scooter. De Kymco Agility 125 en Yamaha Xenter 125 worden als belangrijkste concurrenten van de Honda S 125i beschouwd. De Honda met lage instap is het meest verkocht vanwege de veiligheid, stabiliteit, handling, snelheid en vermogen.

Een betrouwbare, zuinige en gebruiksvriendelijke motor

De Honda SH 125i staat voor stijl, betrouwbaarheid, zuinigheid en gebruiksgemak. Het is een praktische en compacte stadsscooter die gezien mag worden en aangenaam rijden biedt.